De grootte van een penis

Een penis kan groot of klein zijn. Daarnaast kan de grootte ook nog veranderen in tijdens een erectie. De grootte van een slappe penis is bij de meeste mannen tussen de 6 en 13 centimeter lang. Heeft een man een erectie? Dan kan de grootte tussen de 12 en 21 centimeter zitten. Een kleine penis kan daarnaast bij een erectie enorm groeien.

Recht of krom

Niet iedere penis is recht. Hierdoor heeft een deel van de mannen een kromme penis. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Een kromme penis kan namelijk zorgen voor extra genot. Deze kan op plekken komen waar een rechte penis niet zal komen. Het is dus zeker niet erg om een kromme penis te hebben, het geeft je hier en daar zelfs een voordeel!

Verschillende soorten

Tegenwoordig hebben de verschillende penissen allemaal een eigen naam gekregen. Je kan een penis in ver verschillende soorten onder verdelen. Als eerste zijn er de rechte penissen die over het algemeen overal gelijk is. Deze penis is er in verschillende groottes, diktes en lengtes. Verder loopt de penis wat smaller af.

Als tweede is er “de champignon”. Dit is een penis waarbij de eikel wat groter en forser is. Deze komt vaak voor en is daarom bij een groot deel van de mannen te zien. De schacht van de man is dan wat smaller dan de eikel waardoor hij niet voor iedereen geschikt is.

Dan is er ook nog de zogenoemde “wortel”. Hierbij is het begin van de schacht dikker en loopt de penis smal af. Deze penis is normaliter vrij lang en dun. Hierdoor komen krommingen bij deze penis bijna niet voor.

Natuurlijk is er de penis met de kromming. Dit wordt ook wel vaker de “banaan” genoemd. De afwijking kan naar links, rechts, onder of boven zijn. Hierdoor lijkt het niet echt op een l-vorm, maar zul je eerder een soort c-vorm zien. De afwijkingen kunnen enorm variëren van elkaar. De ene heeft een klein knikje terwijl de ander een kromme penis heeft. Bij deze penis is het begin vaak wat smaller waarna hij breder wordt.

Als laatste is er de micropenis of “snacktomaat”. Dit zijn vaak de kortere penissen die over het algemeen vrij dik zijn. Hierdoor lijkt hij rond, vooral bij een erectie. De micropenis wordt vaak vergeleken met een cherrytomaat. Echter kan deze ook enorm groeien wanneer hij stijf is.