Is het formaat wel of niet belangrijk?

In het Engels wordt er vaak gezegd; 'size does matter'. Gelukkig is de lengte van je penis niet zo belangrijk. Vele vrouwen vinden het namelijk niet erg wanneer je penis niet enorm groot is. Iedere penis is anders waardoor je eigenlijk geen enkele lengte met elkaar kunt vergelijken. Vaak is een penis van een gemiddelde lengte al meer dan voldoende voor een vrouw.

Vrouwen vinden het daarnaast veel belangrijker dat je weet wat je doet en wat je kan met je penis. De lengte van je penis zorgt er daarom niet per definitie voor dat je goed bent in bed. Het gaat om veel meer dan alleen het formaat van de penis.

Belangrijke factoren voor een vrouw

Veel vrouwen vinden de penislengte dus niet belangrijk. Toch zijn er wel andere aspecten van de penis die wel meewegen bij een vrouw. Veel vrouwen vinden de omtrek van een penis vaak wel belangrijk. Dit kan namelijk een groot verschil zijn. Veel vrouwen willen dus liever een dikkere en kleinere penis dan een lange dunnen. Tips om je penis dikker te maken vind je hier:

  • De waarheid over penisvergroting en verdikking > penisvergrotenxx.com - Alle methodes voor penisvergroten en verdikken besproken op waarheid en werking.
  • Veilige methodes voor penisvergroten > penisvergrotingstip.nl - penisvergroting met veilige penisstretchers, pillen en pompen.
  • Tips voor erectie & penis vergroten en verdikken > Erectiesite.nl - penisvergroting info van wetenschappelijke bronnen verzameld. Je erectie vergroten en verdikken is mogelijk op een veilige manier als je deze tips opvolgt.

Toch kan er hier ook niet voor iedereen gesproken worden. Het gaat bij de meeste vrouwen ook om meer dan alleen de penis. Wanneer een vrouw op emotioneel vlak een goede klik hebben, zal de seks ook beter zijn. Chemie is dus een groot en belangrijk punt waardoor vrouwen tevreden zullen zijn.

Ook zelfvertrouwen kan veel goed doen. Als je denkt dat je niet het “juiste” formaat hebt, kan je zelfvertrouwen er toch voor zorgen dat vrouwen een aangename ervaring hebben. Vrouwen vallen namelijk op zelfverzekerde mannen. Dit geldt niet alleen voor mannen met een grote penis, maar voor iedere man die zelfvertrouwen uitstraalt.