Onzekerheden van een man

Vaak wordt er gedacht dat het formaat van de man bepalend is voor een vrouw. Dat onderwerp bespreken we op onze website. We hebben het over de verschillende soorten en maten en spreken daarnaast ook over hoe belangrijk het formaat is. Tevens bespreken we wat een besnijdenis in houd en lees je hier waarom deze besnijdenis door zoveel mannen wordt uitgevoerd.

Er zijn ook andere onzekerheden waar mannen mee lopen. Denk maar eens aan erectieproblemen of een laag testosterongehalte. Dit kan ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld moeilijk spieren kweekt. Verder kan dit zorgen voor problemen. Gelukkig bespreken we hier ook de verschillende oplossingen ervoor.

Ziekten die je op kunt lopen

Natuurlijk hebben we het hier ook over de verschillende ziekten die je kunt hebben aan je geslachtsdeel. Denk hierbij aan geslachtsziekten die je kunt oplopen tijdens onveilige seks. Daarnaast lees je ook over ziekten die in een later stadium door het lichaam zelf ontwikkeld worden. Dit is bijvoorbeeld de ziekte van Peyronie. Als laatste wordt er ook de psychologische kant besproken. Één van deze ziekten is genderdysforie. Wat het precies is, lees je hier.


 

Uw advertentie hier?